Kicsit megnyúlnak az éjszakák és rövidülnek a nappalok a nagyvárosok meglátogatásakor. Nikosznál laktam, nagyon jó fej volt, sokat lógtunk együtt és mindkét este belecsaptunk a lecsóba, úgyhogy ma csak 80km-t gyűrtem le, így holnapra maradt legalább 130km. Köszi Nikosz a fekhelyet meg a bulikat!;)


Ma meglett a 2000km, királyság!:) Pont Koppenhágában, pont ma de., amikor tesómék is ott voltak, úgyhogy jól jött ki a dolog!

Délelőtt még elugrottunk Chritianiaba egy sörre.

wp-1472124480472.jpeg wp-1472124030338.jpeg

Most Ängelholmban vagyok, a tengerparton a strandon lesz az alvás, már kinéztem a helyet! A vacsora kukoricás tonhalsali lesz, akit érdekel:)

Szóval be fogom pótolni az elmúlt napok bejegyzéseit, kicsit elcsúsztam velük, ez most így sikerült. Majd ezt a posztot is frissítem, ha rakok fel képeket.

Egyébként jó érzés svéd földön lenni, bár a táj még nem volt különleges, de holnap már biztosan jönnek a svéd fenyveserdők.

Azt nem tudom, hogy mondtam-e már, de a terv kicsit változott: holnapi cél Rydaholm (tesómék is ott lesznek, háhh!;), keresztszüleimnél lesz pár nap pihi, majd onnan Lerum (Göteborg)(tesómék is ott lesznek, háhh!;) a cél, két nap alatt.

Kicsit rossz érzés, hogy közeledik a túra vége, de azért az jó lesz hazamenni is.