​Reggel korán keltem, nem akartam későn megérkezni Lerumba, amúgy is csak 85km volt hátra. A sátor külseje persze vizes volt a párától, úgyhogy kihúztam a napra, hogy száradjon, amíg reggelizek.
Tíz perc sem telt el, mire jön egy fickó, hogy itt tilos sátrazni. Ha több napra maradok, akkor húzzak a kempingbe, ha nem, akkor csak úgy húzzak el, ha befejeztem a reggelit. Mivel pont ez volt a tervem, ezért nem akadékoskodtam. Szép volt átbringázni a Torpanäset Nemzeti Parkon, tényleg vigyáztak a természetre, sőt, még egy 12es betűmérettel írt kempingezi tilos táblát is felfedeztem:)

Borås 30km-re volt, ezt céloztam be első nagyobb megállónak. Ez egyébként jó taktikának bizonyult már régóta, hogy kisebb mérföldköveket kitűzök előre, ahol a pihi lesz. Általában egy nagyobb települést (wifit remélve), vagy valami kilátóhelyet.

Boråsban sikerült végre frissíteni a blogot egy jó kávé kíséretében. Persze ezzel megint jól elment az idő, ráadásul kiérve a városból kezdődött egy kisebb szivattyú a dombos vidéken. 


Azért nyomtam neki, de nem úgy haladtam, ahogy elterveztem (55km 4.5 óra alatt, 3.5 óra helyett). Lerumhoz közeledve egyre kisebb és egyre meredekebb utakon vitt a gps, de itt már nem nagyon érdekelt semmi, csak oda akartam érni végre. Boldiék egy hegyen laknak, az utolsó méterek is jó meredekek voltak, lihegve futottam be, de ez már nem volt érdekes, csak az, hogy megcsináltam! Nagy ölelkezés és örömködés fogadott, fotózás, videózás, stb. Boldi várt a két sráccal, Jackal és Noahval, illetve Peti és Eszter alkották még a fogadóbizottságot. A teraszon meg persze a beígért hideg sörök!:) 
Szuper volt ez az egy hónapos kirándulás, mindenkinek ajánlom, aki kicsit ki akar kapcsolódni:) Egy európai út azért jó, mert nem éri akkora kultúrsokk az embert, mint más földrészen. Egyedül utazva elegendő volt így elsőre a számomra új napi kihívásokkal megküzdeni ez így pont elég volt. A következő bringás túracélpontot még nem tudom, de bármi előfordulhat:) Egy biztos: úgy tűnik, a kedvem megjött az utazáshoz:)

Még rakok fel ide megérkezős képeket is, de azokat nem én csináltam, úgyhogy azokat még meg kell szereznem.

Lesz még egy statisztikai adatokról szóló bejegyzés is, amikor lesz rá egy kis időm.